soffe 2 ugerDreamskot Miss Sophy - eller Soffe i daglig tale - er jordens dejligste og mest charmerende skottetæve. Det er hende, der er i spil for den videre avl.

Hun er ud af et helt fantastisk kuld på seks - tre drenge og tre piger, der er blevet spredt for alle vinde. Én bor i Malaga i Sydspanien, én bor langt oppe i Norge, én bor her i Nordsjælland. En søster bor i Aarhus, en anden i Sverige i øvrigt sammen med skotte-tante Carmen (Castors søster). Alligevel er jeg hyppigt i kontakt med alle ejerne både på mail og på Face Book.

Soffe er højt elsket af børnene her på vores lille vej. Hun kan bare noget med børn og er oppe at ringe af bar lykke, når ungerne er i farvandet. Soffe er helt enestående. Hun er lydigheden selv, og kommer straks, man kalder. Det er bestemt ikke nogen selvfølge for en skotte, og hun har det slet ikke fra sin mor, Olivia. Soffe er en meget speciel og dejlig hund.

Her er hun, knap tre uger gammel og har lige fået øjne. Nuttet - ja, det er ikke ordet.

adobeSe stamtavle

Her er Soffe så - som voksen og moden.


Soffe er blevet testet fri for de arvelige sygdomme, som ses i racen, og som det er muligt at teste for. Hvad det er for nogle, kan du læse mere om på siden om skotter og sundhed.